Welkom bij Beekhoven de Vuurwerkexpert

We gaan extra vroeg open met de webshop en verkoop van vuurwerk vo0r de jaarwisseling 2021/2022, we hebben een hoop gemist met z'n allen afgelopen jaar en de overheid heeft ons toegezegd dat het verbod van afgelopen jaar door Covid eenmalig was!

Doordat al het vuurwerk al in Nederland is kunnen we volop open gaan en met leuke opening acties beginnen voor jullie!

Wel lijkt het er op dat de gemeente Amsterdam dit jaar met een gemeentelijk vuurwerk verbod komt voor het afsteken, maar verkoop is toegestaan. Omdat wij op een grens gebied zitten met gemeentes als Landsmeer, Oostzaan, Zaanstad en meer gaan wij dan uiteraard ook gewoon open. We laten ons niet gek maken en hopen dat iedereen, ook de Amsterdammers mooi siervuurwerk zullen aanschaffen om het feestje van het jaar opnieuw te beleven waar we afgelopen jaar dat niet konden! Wij blijven vechten in Amsterdam om dit tegen te houden dus we houden u via de website en social media op de hoogte!

U kunt ook dit jaar weer genieten van het mooiste en beste vuurwerk, wij hebben samen met Vuurwerkexpert en Evolution fireworks het beste voor u in de shop geplaatst!

Helaas hebben wij dit jaar net als u ook te maken met Covid-19 en moeten daarop onze winkel aanpassen. We zijn ervan overtuigd dat ons dat is gelukt en u kunt dan ook veilig en vertrouwd uw vuurwerk kopen bij Beekhoven de vuurwerkexpert. Maar ons advies is bestel online want in de winkel aan het Zuideinde kunnen we een beperkt aantal mensen kwijt voor de losse verkoop en er zal een deurbeleid zijn met iemand aan de deur die u veilig naar binnen helpt. Er kunnen maximaal 4-6 personen in de winkel zijn, kom alleen of per twee. Niet met het hele gezin!

Voorbestellen kan tot en met 28 December en dan profiteert u van de beste acties en GRATIS vuurwerk! U kunt in blokken van 15 minuten elke verkoop dag uw vuurwerk ophalen als keuze maar let op hoe later u vooruit besteld hoe eerder een tijdvak vol zit dit vanwege de maatregelen die onze winkel heeft moeten treffen!

Vanaf 29 December geld de losse verkoop maar dus onder Covid-19 maatregelen, besteld u dus niet vooruit dan moet u rekening houden met lange wachttijden!

Online voorbestellen via deze website is het advies, maar via de folder of uitgeprinte versie in de winkel aan de Draaierweg 16 Amsterdam Noord behoord ook tot de mogelijkheid.

De losse verkoop is op onderstaande datum en aan het Zuideinde 477 1035PJ Amsterdam

  • 29 december van 8:00 tot 20:00 uur
  • 30 december van 8:00 tot 21:00 uur
  • 31 december van 8:00 tot 18:00 uur.

Bij eventuele vragen kunt u ons bereiken op 020-6317120

Tot ziens!

Het Beekhoven vuurwerkexpert team!