Welkom bij Beekhoven de Vuurwerkexpert

De website is weer geopend en wat zijn we blij dat we het voor elkaar gekregen hebben dat er dit jaar vuurwerk in Amsterdam afgestoken mag worden! Want wie wil er nou niet dit moeilijke jaar afsluiten met vuurwerk! En we blijven het gevecht aan gaan met de Gemeente Amsterdam om een verbod te voorkomen in 2021 maar wie weet is dit het laatste jaar dat er vuurwerk gekocht mag worden! U moet ons daar dus bij helpen door dit jaar uw vuurwerk te kopen en knallend 2021 in te gaan!

U kunt ook dit jaar weer genieten van het mooiste en beste vuurwerk, wij hebben samen met Vuurwerkexpert en Evolution fireworks het beste voor u in de shop geplaatst!

Helaas hebben wij dit jaar net als u ook te maken met Covid-19 en moeten daarop onze winkel aanpassen. We zijn ervan overtuigd dat ons dat is gelukt en u kunt dan ook veilig en vertrouwd uw vuurwerk kopen bij Beekhoven de vuurwerkexpert. Maar ons advies is bestel online want in de winkel aan het Zuideinde kunnen we een beperkt aantal mensen kwijt voor de losse verkoop en er zal een deurbeleid zijn met iemand aan de deur die u veilig naar binnen helpt. Er kunnen maximaal 4-6 personen in de winkel zijn, kom alleen of per twee. Niet met het hele gezin!

Voorbestellen kan tot en met 28 December en dan profiteert u van de beste acties en GRATIS vuurwerk! U kunt in blokken van 15 minuten elke verkoop dag uw vuurwerk ophalen als keuze maar let op hoe later u vooruit besteld hoe eerder een tijdvak vol zit dit vanwege de maatregelen die onze winkel heeft moeten treffen!

Vanaf 29 December geld de losse verkoop maar dus onder Covid-19 maatregelen, besteld u dus niet vooruit dan moet u rekening houden met lange wachttijden!

Online voorbestellen via deze website is het advies, maar via de folder of uitgeprinte versie in de winkel aan de Draaierweg 16 Amsterdam Noord behoord ook tot de mogelijkheid.

De losse verkoop is op onderstaande datum en aan het Zuideinde 477 1035PJ Amsterdam

  • 29 december van 8:00 tot 20:00 uur
  • 30 december van 8:00 tot 20:00 uur
  • 31 december van 8:00 tot 18:00 uur.

Bij eventuele vragen kunt u ons bereiken op 020-6317120

Tot ziens!

Het Beekhoven vuurwerkexpert team!