Vuurwerk kopen Amsterdam

Vuurwerk kopen Amsterdam

U wilt vuurwerk kopen in Amsterdam? Kom dan naar Beekhoven Bikes, het betrouwbare adres voor het meest uiteenlopende vuurwerk. Wat voor vuurwerk u ook wilt kopen, van losse rotjes tot een compleet professioneel pakket, u vindt het in de vuurwerkwinkel van Beekhoven Bikes in Amsterdam (Amsterdam Noord). Bij ons koopt u ieder jaar weer het beste vuurwerk voor de leukste prijs. Natuurlijk kunt u ervan uit gaan dat al het vuurwerk dat u bij ons heeft gekocht voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. U kunt bij ons zowel knalvuurwerk als siervuurwerk kopen.

Vuurwerk kopen Amsterdam – collectie

Wanneer u vuurwerk gaat kopen bij Beekhoven Bikes in Amsterdam dan heeft keuze uit een zeer uitgebreide vuurwerkcollectie. We hebben verschillende cakes, Romeinse kaarsen, vuurpijlen, fonteinen en knalvuurwerk (thunders, kanonslagen, megaklappers enzovoorts). U kunt er voor kiezen om los vuurwerk te kopen, maar we hebben ook een aantal mooie vaste pakketten. Kortom, voor elke vuurwerkliefhebber wat wils. Ook aan de kleine vuurwerkenthousiasteling is gedacht: sterretjes, trekrotjes, flitstabletten en ander ‘fopvuurwerk’. Kijk voor de scherpste aanbiedingen in de prijsknallers sectie. We geven bij besteding van een bepaald bedrag ook nog het een en het ander gratis weg. Wat dat is, vindt u hier.

Waar vuurwerk kopen in Amsterdam?

U vindt onze vuurwerkwinkel (Beekhoven Bikes) op het volgende adres: Zuideinde 477, 1035 PJ in Amsterdam. Hier kunt op de laatste drie dagen van het jaar uw vuurwerk bestelling afhalen. We hebben hier natuurlijk ook alles liggen voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Zo vindt u hier aansteeklonten, degelijke vuurwerkklemmen en betrouwbare veiligheidsbrillen in verschillende maten (ook voor de kids!). 

Wilt u meer weten over het kopen van vuurwerk of kunt u een bepaald artikel niet direct vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens in onze winkel in Amsterdam.