Vuurwerk Amsterdam

vuurwerk Amsterdam

Op zoek naar het mooiste vuurwerk in Amsterdam? Dan bent u bij Beekhoven Bikes aan het goede adres. Of u nu een liefhebber bent van opvallend siervuurwerk of van het betere knalvuurwerk, u vindt het allemaal in de uitgebreide vuurwerkcollectie van Beekhoven Bikes in Amsterdam Noord. In het uitgebreide aanbod van Beekhoven vindt u vuurwerk van hoge kwaliteit dat voldoet aan alle regels en veiligheidseisen. We hebben voor elk budget leuke vuurwerkaanbiedingen en u vindt hier ook een aantal scherpe vuurwerk knalacties. Dus voor het beste vuurwerk komt u naar Beekhoven Bikes in Amsterdam. Ook voor alle veiligheidsaccessoires, zoals aansteeklonten en veiligheidsbrillen.

Vuurwerk Amsterdam – aanbod

Zoals gezegd hebben we in onze vuurwerkwinkel in Amsterdam een zeer uitgebreid aanbod. U kunt bij ons terecht voor onder andere het volgende vuurwerk:

Cakes

Een complete vuurwerkshow in één box. We hebben in de vuurwerkcollectie compacte cakes met negen schoten (zoals de lightning thunder), verschillende cakes met tussen de twintig en veertig schoten en een paar zeer uitgebreide varianten (bijvoorbeeld de Super Missile 800 met wel achthonderd schoten).

Vuurpijlen

Natuurlijk is het nieuwjaarsfeest niet compleet als er geen vuurpijlen de lucht in zijn gegaan. Daarom vindt u ze in het vuurwerkaanbod van Beekhoven Bikes Amsterdam in alle soorten en maten, van een leuk startpakket tot een zeer spectaculaire lichtshow.

Knalvuurwerk

Naast een mooie sierwerkvuurshow mag er natuurlijk ook lekker geknald worden. We hebben dan ook een uitgebreide keuze in knalvuurwerk, van losse kanonslagen tot een 100.000 megaklapper (natuurlijk met een flinke eindknal).

Naast het bovenstaande vuurwerk hebben we vanzelfsprekend ook mooie Romeinse kaarsen en verschillende vuurwerkfonteinen in het assortiment. Er is tevens een veel fopvuurwerk, sterretjes en ander kindvriendelijk ‘vuurwerk’, zodat ook de kleintjes er een mooi feest van kunnen maken.

Vuurwerk Amsterdam – veiligheid

Veiligheid voor alles! Daarom vindt u bij Beekhoven Bikes Amsterdam alles voor het zo veilig mogelijk afsteken van vuurwerk. We hebben brillen voor jong en oud, goede aansteeklonten en vuurwerkklemmen. Het is wellicht overbodig om te zeggen, maar koop vuurwerk altijd bij een betrouwbare vuurwerkwinkel.

Wilt u meer informatie over ons vuurwerk of bent u op zoek naar een specifiek item dat u niet direct terugvindt in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Vuurwerk afhalen doet u in onze winkel aan Zuideinde 477 in Amsterdam Noord.